O NAMA

Dobra fotka j.d.o.o. je mala i mlada tvrtka koja je nastala iz ideje i želje, kao i sam naziv tvrtke govori, za stvaranje dobrih fotografija.

Vlasnik tvrtke je Mihael Varga koji je pokrenu Misho Photography. U periodu od godinu dana, tvrtka je postajala sve jača i zrelija na području fotografije. Uz samog vlasnika tvrtka ima vanjskog suradnika, koji svojom kreativnošću i idejama pridonosi razvoju tvrtke. Kolaboracijom tih dvaju profesionalnih fotografa dobiva se poseban dvojac čiji prvenstveni uspjeh se temelji na različitim idejama i vizijama te, što je još bitnije, timskom radu. Rasprava i brainstorming je svakodnevica koja je bitna kako ne bi nastali nepotrebni konflikti i nesuglasice te kako bi se razvijale što bolje ideje.

Pošto je tvrtka još nova jako je bitan stalni razvoj i modernizacija kako ne bi došlo do stagnacije u poslovanju zbog čega je i neophodno širenje van regionalnih granica te ulazak na druge tržišne niše. Zbog tog razloga tvrtka trenutno radi na izgradnji vlastitog poslovnog prostora, tj. studija gdje će se lakše, brže i efikasnije moći realizirati ideje fotografa.